Weekendmenu

 

 

Weekendmenu zaterdag 17, zondag 18 november 

Pastinaaksoep

&

Kabeljauwhaasje met winterprei en aardappelpuree

&

Speculaas tiramisu

 Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

Weekendmenu zaterdag 24, zondag 25 november 

Kaaskroketjes

&

Kalkoen met mosterdroom en aardappel nootjes

&

Bosvruchtenbavarois met vanilleroom

 Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst. 

 

Weekendmenu zaterdag 1 en zondag 2 december

Kervelsoep met balletjes

&

Varkenshaasje met jagerssaus en kroketjes

&

Chocolade moulleux

 Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

Weekendmenu zaterdag 8 en zondag 9 december

Wildpaté met uien konfijt

&

Gepaneerde wijtingsfilet met spinaziepuree

en remoulade

&

Diplomat

 Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

Weekendmenu zaterdag 15 en zondag 16 december

Kippen véloute met korstjes

&

Vlaamse stoofkarbonade met witloofslaatje en frietjes

&

Crème brulee

 Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

Weekendmenu zaterdag 22 en zondag 23 december

Parmaham kroketjes

&

Zalmfilet met grove mosterd en natuuraardappelen

&

Panna cotta met passievrucht en mango

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

Weekendmenu zaterdag 29 en zondag 30 december

Agnes Sorrel soep

&

Cordon bleu met champignonroom,

 

Warme groente variatie en verse aardappelkroketten

&

Trio van desserten

 

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

 

Weekendmenu zaterdag 05 en zondag 06 januari

Cocktail van verse zalm

&

Roodbaarsfilet met spinazieroom,

Warme groente variatie en aardappelpuree

&

Roomrijst met vers fruit

 

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

 

Weekendmenu zaterdag 12 en zondag 13 januari

Erwtensoep met rookworst

&

Vlaams stoofvlees met witloofslaatje,

verse frietjes

&

Brusselse wafel met slagroom

 

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

 

Weekendmenu zaterdag 19 en zondag 20 januari

Gegratineerde St.Jacobsschelp

&

Kalffricassee met wortelpuree

&

Dame Blanche

 

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

 

Weekendmenu zaterdag 27 en zondag 28 januari

Minestrone soep

&

Versezalmfilet met Hollandse saus

&

Duo van bavarois met vanille saus

 

Prijs : € 24,00

Kinderen tot 12 jaar € 16,00

Reservatie gewenst.

 

 

 

Ter Scoete

Zavelberg 9, 3980 Tessenderlo

Ligging

E: info@terscoete.be

Tel: 013 67 20 10

BTW BE0872 035 740

CENTEA: BE64 8508 3217 8152