Een feest in Tessenderlo organiseren? Dat kan bij Ter Scoete. Deze brasserie heeft verschillende menu’s in de aanbieding daarvoor.
MENU 1 |
Tomatenroomsoep met balletjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 2 |
Bloemkoolsoep |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 3 |
Aperitief en hapjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 4 |
Aperitief en hapjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 5 |
Aperitief en hapjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 6 |
Aperitief en hapjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 7 |
Aperitief en fijnproevertjes |
Prijs op aanvraag p/p |
MENU 8 |
Aperitief en tongstrelers |
Prijs op aanvraag p/p |
VOORGERECHTEN |
Cocktail van grijze garnalen |
Cocktail van roze zalm |
Cocktail van kip en ananas |
Cocktail van echte krab |
Meloen met parmaham |
Carpaccio van filet pur |
Carpaccio van verse zalm |
Salade met gerookte eendenborst en sinaasdressing |
Salade met appel en spek |
Salade met gerookte vissoorten |
Salade met kip en ananas |
Trio van wildpaté's en uienkonfijt |
Huisgemaakte garnalenkroketten |
Huisgemaakte kaaskroketten |
Tartaar van gerookte makreel en zongedroogde tomaat |
SOEPEN |
Tomatenroomsoep met balletjes |
Kervelsoep met asperges |
Witlofroomsoep met grijze garnalen |
Broccoliroomsoep met gerookte ham |
Bloemkoolsoep |
Kardinaalroomsoep met stukjes kip |
Andalousesoep met rijst |
Aspergeroomsoep met gerookte zalm |
Wortelsoepje met verse koriander |
Kippenroomsoep met garnituur |
Champignonroomsoep |
Waterkerssoep met scampi |
Heldere bouillon van Mechelse koekoek |
Erwtensoep met ham |
Franse uiensoep |
Verse preisoep |
Runderbouillon met brunoise |
Heldere consommé celestiene onder een krokant hoedje |
Vissoep met saffraan |
Kreeftensoepje |
VOORGERECHTEN EN TUSSENGERECHTEN |
Duo van zalm en zeetong met venkelbootje |
Scampi van de chef |
Scampi met verse look en kruiden |
Scampi met appel en curry |
Gegrilde roodbaarsfilet met spinazie en blanke botersaus |
Tongrolletjes gevuld met scampi en dillesaus |
Koninginnenhapje |
Visvidee |
Nootjes van zeeduivel met preisaus |
Vispannetje van het huis |
Kikkerbilletjes met lookroom |
Kikkerbilletjes met kruidenboter |
Zeetongfilets met garnalensaus |
St-Jacobsschelp gevuld met verse vis en mosselen |
Gebakken botervis met coulis van zeevruchten |
Gegrilde verse tonijn met Hollandse saus |
Gebakken St-Jacobsvruchten met saffraansausje |
Halve kreeft op de chef zijn wijze |
Gebakken ganzenlever met gekonfijt witlof |
HOOFDGERECHTEN |
Varkenshaasje archiduc |
Kipfilet met saus naar keuze |
Lamskoteletjes met verse look |
Lamskroontje van de chef |
Lamsfilet in jasje van fijne tuinkruiden |
Mechelse koekoek gevuld met scampi en zachte curry |
Parelhoenfilet met gebakken witlof |
Mechelse koekoek met druifjes en Pineau de Charentes |
Tournedos van varkenshaasje gevuld met scampi |
Kalkoenfilet met pepersausje |
Orloffgebraad met groenten |
Eendenborstfilet met mandarijntjes en Grand Marnier |
Gemarineerde varkensoester |
Konijn op grootmoeders wijze en kriek |
Runderlendestuk met saus naar keuze |
Duo van varkensgebraad en rosbief met hun sausje |
Ossentong in madeirasaus |
Kalfsfilet met bospaddenstoelen |
Brochette van het huis |
VISGERECHTEN |
Gebakken Schotse zalm met bieslookroom |
Gegrilde visschotel van het huis met duo saus |
Gebakken kabeljauwrug met verse prei |
Roodbaarsfilet met kervelroom en scampi |
Visserspotje van het huis |
Zeeduivelmedaillons met zeevruchtencoulis |
Verse zeetong |
Zeetong op Oostendse wijze |
Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met kreeftensausje |
Zeewolffilet met dilleroom |
Gegrilde zonnevis met saffraansaus |
Verse gegrilde tonijn met bearnaise |
Gestoomde zeebaarsfilet met tomaten en bieslook |
Tongscharfilet op een bedje van spinazie en verse boter |
Gegrilde en gerookte zalm met Boursinsausje |
DESSERTEN |
Vanile-ijs met warme chocolade |
Trio van bavarois |
Witte en donkere chocolademousse met Engelse crème |
Crème brûlée |
Boerenrijstpap met suiker |
Flensjes op Normandische wijze |
Uitgebreid dessertbord van het huis |
Koffie en gebak van de dag |
Gebakken banaan met Pisang |
Sabayon van het huis |
Javanais en miserable op een spiegel van crème anglaise |
Minisoesjes met ijs en chocolade |
Tulpje gevuld met ijs en verse bosvruchten |
Peertje in rode wijn met kaneelijs |
Trio van sorbet |
Crème catalan |
KINDERGERECHTEN |
Curryworst met frietjes |
Halve kipfilet met appelmoes en frietjes |
Kinderspaghetti |
Halve steak met frietjes |
Pasta bambino |