Feesten

MENU 1

MENU 2

Tomatenroomsoep met balletjes
***
Varkensgebraad met groenten en saus frietjes en kroketten
***
Gemengd ijs
Bloemkoolsoep
***
Kipfilet met champignons, groenten, frieten en kroketten
***
Coupe vanille
22 € p/p
22 € p/p

 

MENU 3

MENU 4

Aperitief en hapjes
***
Salade met gerookte vissoorten
***
Kervelsoep met balletjes
***
Varkenshaasje archiduc met warme groenten
Frietjes en kroketten
***
Dessert van het huis
Aperitief en hapjes
****
Carpaccio van rundvlees met pesto en parmezaan
****
Witloofsoepje met grijze garnalen
****
Lamsfilet met fijne kruiden en gratin
****
Duo van javanais en miserable
29 € p/p
36 € p/p

 

MENU 5

MENU 6

Aperitief en hapjes
***
Salade met gerookte eendenborst, spekreepjes en framboos
***
Romig preisoepje met gerookte zalm
***
Parelhoenfilet met gebakken witlof en zijn sausje
***
Creme catalan
Aperitief en hapjes
***
Tongrolletjes met gerookte zalm en nantuasausje
***
Heldere bouillon met fijne groenten
***
Mechelse koekkoek met Pineau des Charentes
***
Bavarois en chocomousse
37 € p/p
40 € p/p

 

MENU 7

MENU 8

Aperitief en fijnproevertjes
***
Scampi op wijze van de chef
***
Broccoliroomsoep met stukjes ham
***
Varkenshaasje gevuld met scampi en gewokte groenten
***
Verrassingsdessert
Aperitief en tongstrelers 
***
Venkelbootje gevuld met tongfilet en Ricardsausje
***
Witlofsoepje met verse zalm
***
Zalm en kabeljauw in symfonie, duosaus en puree
***
Variatie van ons eigen luxegebak
42 € p/p
45 € p/p

 

Deze prijzen zijn inclusief bediening. Uw tafel zal steeds met linnen tafellakens en linnen servetten worden gedekt.

Aperitief en hapjes (3 soorten lepelhapjes warm en koud) 6,00€

 

VOORGERECHTEN

 
Cocktail van grijze garnalen 12,00
Cocktail van roze zalm 8,00
Cocktail van kip en ananas 8,00
Cocktail van echte krab 11,50
Meloen met parmaham 8,00
Carpaccio van filet pur 10,50
Carpaccio van verse zalm 8,00
Salade met gerookte eendenborst en sinaasdressing 13,00
Salade met appel en spek 8,50
Salade met gerookte vissoorten 10,00
Salade met kip en ananas 8,50
Trio van wildpaté's en uienkonfijt 7,80 (seizoen)
Huisgemaakte garnalenkroketten 8,00
Huisgemaakte kaaskroketten 7,50
Tartaar van gerookte makreel en zongedroogde tomaat 9,00

SOEPEN

 
Tomatenroomsoep met balletjes 4,00
Kervelsoep met asperges 4,75
Witlofroomsoep met grijze garnalen 5,75
Broccoliroomsoep met gerookte ham 4,50
Bloemkoolsoep 4,50
Kardinaalroomsoep met stukjes kip 4,50
Andalousesoep met rijst 4,25
Aspergeroomsoep met gerookte zalm 5,00
Wortelsoepje met verse koriander 4,50
Kippenroomsoep met garnituur 4,50
Champignonroomsoep 5,00
Waterkerssoep met scampi 7,00
Heldere bouillon van Mechelse koekoek 6,50
Erwtensoep met ham 4,50
Franse uiensoep 4,00
Verse preisoep 4,50
Runderbouillon met brunoise 4,50
Heldere consommé celestiene onder een krokant hoedje 8,00
Vissoep met saffraan 8,50
Kreeftensoepje 9,50

VOORGERECHTEN EN TUSSENGERECHTEN

 
Duo van zalm en zeetong met venkelbootje 8,50
Scampi van de chef 8,50
Scampi met verse look en kruiden 8,50
Scampi met appel en curry 9,00
Gegrilde roodbaarsfilet met spinazie en blanke botersaus 9,60
Tongrolletjes gevuld met scampi en dillesaus 11,00
Koninginnenhapje 6,00
Visvidee 8,00
Nootjes van zeeduivel met preisaus 10,00
Vispannetje van het huis 8,50
Kikkerbilletjes met lookroom 9,50
Kikkerbilletjes met kruidenboter 9,50
Zeetongfilets met garnalensaus 12,00
St-Jacobsschelp gevuld met verse vis en mosselen 8,20
Gebakken botervis met coulis van zeevruchten 8,50
Gegrilde verse tonijn met Hollandse saus Dagprijs
Gebakken St-Jacobsvruchten met saffraansausje Dagprijs
Halve kreeft op de chef zijn wijze Dagprijs
Gebakken ganzenlever met gekonfijt witlof Dagprijs
 

HOOFDGERECHTEN

 
Varkenshaasje archiduc 14,00
Kipfilet met saus naar keuze 14,50
Lamskoteletjes met verse look 14,00
Lamskroontje van de chef 19,50
Lamsfilet in jasje van fijne tuinkruiden 18,50
Mechelse koekoek gevuld met scampi en zachte curry 19,50
Parelhoenfilet met gebakken witlof 21,00
Mechelse koekoek met druifjes en Pineau de Charentes 19,50
Tournedos van varkenshaasje gevuld met scampi 17,50
Kalkoenfilet met pepersausje 14,00
Orloffgebraad met groenten 11,50
Eendenborstfilet met mandarijntjes en Grand Marnier 19,00
Gemarineerde varkensoester 18,50
Konijn op grootmoeders wijze en kriek 14,50
Runderlendestuk met saus naar keuze 17,00
Duo van varkensgebraad en rosbief met hun sausje 15,50
Ossentong in madeirasaus 14,50
Kalfsfilet met bospaddenstoelen 21,00
Brochette van het huis 17,50

VISGERECHTEN

 
Gebakken Schotse zalm met bieslookroom 14,00
Gegrilde visschotel van het huis met duo saus 19,50
Gebakken kabeljauwrug met verse prei 17,50
Roodbaarsfilet met kervelroom en scampi 17,50
Visserspotje van het huis 14,00
Zeeduivelmedaillons met zeevruchtencoulis 19,50
Verse zeetong Dagprijs
Zeetong op Oostendse wijze Dagprijs
Op het vel gebakken snoekbaarsfilet met kreeftensausje 18,00
Zeewolffilet met dilleroom 16,00
Gegrilde zonnevis met saffraansaus Dagprijs
Verse gegrilde tonijn met bearnaise Dagprijs
Gestoomde zeebaarsfilet met tomaten en bieslook 18,00
Tongscharfilet op een bedje van spinazie en verse boter 18,00
Gegrilde en gerookte zalm met Boursinsausje 19,50

DESSERTEN

 
Vanile-ijs met warme chocolade 4,50
Trio van bavarois 7,00
Witte en donkere chocolademousse met Engelse crème 6,00
Crème brûlée 5,50
Boerenrijstpap met suiker 4,50
Flensjes op Normandische wijze 8,00
Uitgebreid dessertbord van het huis 10,50
Koffie en gebak van de dag 4,50
Gebakken banaan met Pisang 7,50
Sabayon van het huis 9,00
Javanais en miserable op een spiegel van crème anglaise 8,50
Minisoesjes met ijs en chocolade 7,50
Tulpje gevuld met ijs en verse bosvruchten 8,00
Peertje in rode wijn met kaneelijs 8,50
Trio van sorbet 7,50
Crème catalan 5,50

KINDERGERECHTEN

 
Curryworst met frietjes 4,00
Halve kipfilet met appelmoes en frietjes 8,00
Kinderspaghetti 5,90
Halve steak met frietjes 11,00
Pasta bambino 7,00

Ter Scoete

Zavelberg 9, 3980 Tessenderlo

Ligging

E: info@terscoete.be

Tel: 013 67 20 10

BTW BE0872 035 740