contacteer ons

Zavelberg 9 - 3980 Tessenderlo - België -

Tel.: 013 67 20 10 - info@terscoete.be

BTW BE0872 035 740

CENTEA: BE64 8508 3217 8152

Wij zijn momenteel gesloten

De federale overheid nam gisteravond beslissingen over de maatregelen die genomen worden om besmetting met het coronavirus te beperken.

De maatregelen gelden voorlopig vanaf vrijdag 13 maart tot en met zondag 19 april.

Maandag: 11.30u – ....u

Dinsdag:  10.00u - ....u

Woensdag: 10.00u - ....u

Donderdag: 10.00u – ....u

Vrijdag:  11.30u - .....u   

Zaterdag: 8.45u – 22.00u

Zondag: 8.30u – 22.00u

Kom genieten van de rust in Ter Scoete,
een gezellig eetcafé in Tessenderlo

In eetcafé Ter Scoete in Tessenderlo kan u lekker eten en ontspannen met familie en vrienden. Wij serveren heerlijke gerechten aan eerlijke prijzen. U kan kiezen uit verschillende menu's of onze suggesties à la carte.

Genieten van lekker eten en rust

In dit eetcafé bent u welkom voor zowel een frisse pint als een snelle hap of een uitgebreid feestmenu. Ideaal dus om gezellig te tafelen of om uit te blazen na een fietstocht. U kan genieten van de rust op het overdekt en verwarmd terras, midden in de Limburgse natuur.

Een eetcafé voor alle gelegenheden

Regelmatig worden er themamenu’s voorgesteld. Er zijn hapjes, desserts en ijs voor de lekkerbekken. En in het weekend kan u uitgebreid komen ontbijten. U kan online reserveren of bellen als u een tafel wil boeken.

Ook grote groepen zijn welkom voor bijvoorbeeld een ontbijt of een lunch. Geef eetcafé Ter Scoete dan een seintje, zo kan u kiezen uit geselecteerde menu’s. Onze catering service verzorgt maaltijden voor feesten, recepties, barbecues en koffietafels.

Laat van u horen

Wil u meer weten over dit eetcafé in Tessenderlo, neem dan nu contact op. Of bestel een cadeaubon om iemand te verrassen. Bekijk ook de fotogalerij voor een beter beeld van de gezellige sfeer bij Ter Scoete, een topadres in Limburg.

Dieren zijn niet toegelaten in de brasserie, wel op het terras.